Få dit flotte og skinnende badekar igen med en reemaljering

//Få dit flotte og skinnende badekar igen med en reemaljering

Få dit flotte og skinnende badekar igen med en reemaljering

Er dit badekar grimt og slidt? Så fortvivl ikke – for det kan nemlig med stor sandsynlighed sagtens reddes.

Kan mit badekar blive flot igen?

Selv om dit badekar virker helt slidt i bund, og er præget af grimme misfarvninger, ridser og skrammer, kan det sjældent betale sig at skifte det ud. Det er både dyrt og besværligt at skrotte et badekar uanset om du skal have et nyt badekar eller om du i stedet vil mure en bruseniche op. Så længe dit badekar ellers er intakt kan du i stedet vælge en reemaljering, hvor emaljen på badekarrets indeside bliver udskiftet med en ny og stærk én af slagsen.

Hvordan foregår en reemaljering af et badekar?

Hvis du ønsker at lade dit badekar reemaljere, bør du få fat på en faglært håndværker med speciale inden for maling af badekar. Selve proceduren foregår lidt lige som når en bil gennemgår en autolakering. Badekarret slibes og renses indvendig, og eventuelle huller, skrammer og revner spartles ud. Derpå grundes badekarret med tre til fire lag grunder for at sikre en så jævn og ensartet overflade som muligt. Så binder emaljen nemlig bedre, og resultatet bliver stærkt og holdbart.

Selve emaljen består af en blanding af akryl og uretan, og påføres i op til fire tynde lag ved hjælp af en sprøjte pistol. Når selve processen med reemaljering af badekarret er overstået, vil emaljen skulle hærde i cirka 24 timer, hvorpå det atter er klart til brug. Med en reemaljering kan dit badekar faktisk komme til at stå som nyt igen, og du vil kunne tage lange, varme bade de næste mange år fremover.

Hvis du er interesseret i en reemaljering af dit gamle badekar, kan du altid få et gratis og uforpligtende tilbud hos Ny Emalje – klik ind på ny-emalje.dk og læs mere.

By | 2020-06-11T23:33:16+00:00 juni 11th, 2020|reemaljering|Kommentarer lukket til Få dit flotte og skinnende badekar igen med en reemaljering

About the Author: