International rekruttering: Hurtigt og let

//International rekruttering: Hurtigt og let

International rekruttering: Hurtigt og let

Når man skal til at søge kandidater, som kan øge væksten og fremme produktiviteten i din virksomhed, er det ikke altid let at finde den helt rigtige til jobbet. Dette kan specielt være en udfordring, hvis man driver en større virksomhed og der er mange andre arbejdsopgaver, som skal udføres samtidigt.

International rekruttering: Find den bedste kandidat til jobbet 

Derfor har vi siden 1998 specialiseret os, i at finde professionelle fagfolk på tværs af brancher, som kan komplementere og bidrage til virksomheder præcis som din. Vores kundekreds består af højt-profilerede firmaer, både inden- og udenfor Danmark. Dette er yderst gavnligt for dig som kunde, da det tillader dig et meget større overblik over hvilke professionelle du har til rådighed, også selvom disse måske skal findes uden for landets grænser. Vi vil gerne hjælpe alle erhvervsdrivende, med at finde de kandidater som har den perfekte profil og erfaring, til at træde ind i rollen som medarbejder i din virksomhed. 

I denne kontinuerligt globaliserede verden, mener vi ikke at landegrænser bør stå i vejen, for vores kunders internationale og erhvervsmæssige drømme. Som et af Europas førende HR-konsulentvirksomheder, arbejder vi i 36 forskellige lande og har på vores 50+ kontorer, med mere end 700 partnere og medarbejdere.

Det vi kan tilbyde dig, er kyndig rådgivning og assistance inde for: Rekruttering, Test/Assessment, Outsourcing og HR-konsulentydelser, indenfor Executive Search. Vores kundedatabase indeholder profiler for mere end 650.000 individuelle professionelle, indenfor brancher som: IT, HR, Salg, Finans, Økonomi, Produktion og Logistik m.m.

Derfor kan vi godt garantere et bredt indblik i nationale, såvel som internationale kandidater, som har speciale inden for det felt du som erhvervsdrivende søger. Vores internationale tilgang til rekruttering, er noget af det som har givet os mulighed, for at arbejde med nogle af de mest indflydelsesrige virksomheder i verden lige nu. Derfor er vi sikre på, at vi også kan finde den rigtige kandidat til dit firma. 

Ønsker du at vide mere omkring rekruttering og andre lignende services? Så kan du med fordel se med her. 

By | 2020-08-13T09:15:31+00:00 august 13th, 2020|International rekruttering|Kommentarer lukket til International rekruttering: Hurtigt og let

About the Author: