De bedste grillkul direkte fra Østen

16 December 2018
Søren Black

editorial

Grillkul der fuldener din aften

Der er næppe noget, der er mere dansk end at tænde op i grillen en varm sommerdag og nyde et par gode bøffer og slutte af med en frankfurter. Men for at fuldende din aften ved grillen, så kræver det de bedste grillkul på markedet. Flere og flere har nu erstattet deres grillkul med en gasgrill, hvilket er synd, da det går ud over smagen i kødet. Med grillkul fra YesChef får du et kvalitetsprodukt, der fuldender den perfekte grillaften.

Tænd op i grillen med bæredygtige kul

YesChef er leverandør af bæredygtige grillkul, der er importeret fra Thailand. Vi skiller os dermed ud fra konkurrenterne ved at tilbyde dig et grønt alternativ, når du skal fyre op i grillen. Vores grillkul er nemlig lavet på rester af kokosproduktion, hvilket giver dig nogle grillkul, der er CO2-neutrale og kan holde meget længere end de normale trækul. Ved at benytte grillkul fra YesChef kan du altså nøjes med at tænde op i grillen en enkelt gang, da vores kul som sagt brænder betydeligt længere end normale grillkul. Udover vores kokuskul, så sælger vi også de særlige Tui Binchotan kul. Disse er særlig velegnet, hvis du skal grille et fint stykke kød, der kræver en jævn temperatur over et længere stykke tid.

Produkter til dig der holder af madlavning

Hos YesChef arbejder vi hele på at levere de koncepter, der skaber de helt rette betingelser for dig, der holder af at lave mad. Vores produkter henvender sig både til den professionelle kok og den ivrige amatør. Vi leverer kun det allerbedste til vores kunder og for at sikre en høj kvalitet, har vi brugt lang tid på at udvælge en del af vores sortiment ude fra Østen. Fra blandt andet Japan og resten af Asien har vi importeret specialfremstillede køkkenredskaber som knive, pensler, grillspyd og ikke mindst grillkul. Fælles for de varer vi tilbyder, er at de gør det til en sand fornøjelse at stå for madlavningen derhjemme eller ude på en restaurant.

More articles