En segboard gokart er også en mulighed for et alternativ

//En segboard gokart er også en mulighed for et alternativ

En segboard gokart er også en mulighed for et alternativ

Kender du i forvejen de der segboards?

Du ved, det er dem, der minder om et segway, men hvor man har fjernet håndtaget, der var med til at gøre, at man så lidt bøvet ud, men hvor det så nu ligner et futuristisk skateboard.

Fordelen var jo så her, at man kunne køre fremad, uden man skulle bruge ens egne kræfter på at komme frem, hvorfor man bare kunne passe sig selv.

Godt nok ser man sej ud, når man befærder sig på et skateboard, og man kan en masse tricks, men det er ikke decideret smart som et transportmiddel, fordi man skal holde balancen endnu mere, end man skal på en cykel, og man kommer ikke lige så meget fremad med samme mængde kræfter.

Så kom der et segboard, hvor man så kunne slappe endnu mere af og lade sig transportere rundt, og som folk lærte at finde balancen, slappe mere af og lave noget andet, mens de stod på dette board, så er det blevet mere og mere indført i forskellige lande.

Vi har godt nok ikke set så meget til dette board i Danmark endnu, men det er nok et spørgsmål om tid, før vi ser en invasion af det på lige fod med el-cyklerne.

Det handler nok om tilvænning, og så skal der være nogle, der er forgangspersoner for at vise, at det altså er smart at bruge, så det går hen og bliver en dille, som mange danskere tager af sig.

Men som nævnt er den anden fase allerede kommer hertil i form af en segboard gokart.

Det minder sådan set endnu mere om de gokarter, man måske husker det fra børneinstitutioner med videre, men nu er de faktisk kommer som transportmidler, mange forskellige mennesker kan bruge.

Fordi de netop minder om noget, som vi danskere allerede kender en afart af, så kan det være, at det bliver endnu mere hurtigere populært herhjemme.

By | 2020-05-30T00:30:40+00:00 maj 30th, 2020|segboard gokart|Kommentarer lukket til En segboard gokart er også en mulighed for et alternativ

About the Author: