En temperaturmåler kan gøre, at man kommer sygdomme i forkøbet

04 March 2021
Anders Lundtang Hansen

editorial

Du føler dig lidt skidt, men du kan ikke rigtig selv regne ud, om din temperatur er steget eller ej.

Nogle gange sveder du virkelig meget og vil i et koldt styrtbad, mens du det andet øjeblik hellere vil ned under dynen og tænde op i kaminen, fordi du fryser.

Og du kan se, at det er en meget almindelig dag udenfor, så det er ikke fordi, at vejret er omskifteligt, så den er nok gal med dig.

Du nyser ikke så meget, men du skal pudse næse, men det gør du alligevel ofte. Du føler dig træt, men ikke udmattet.

Måske er det stress-symptomer, du oplever, for du har også været lidt hårdt ramt med mange ting over hovedet i privaten og på arbejdet på det seneste.

Når du mærker din egen pande, så er det svært at sige, om den er varm eller ej, og armhulerne er også varme som altid, og du stikker ikke en finger op i r…. på dig selv for at tjekke!

Temperaturmåleren kan måske klarlægge, hvad problemet er

Du får en anden person til at mærke på din pande, om den er varm, og det er den da, men siden du har skruet meget op for varmen i rummet, så er det måske den omkringliggende temperatur, der har sat sig på dig.

Derfor er det ikke til at sige, hvad der egentlig er galt med dig, hvis der overhovedet er noget galt med dig.

Men hvis man kunne konkludere, om din temperatur var steget, så ville man have en god indikation om, hvorvidt der var noget i gærde eller ej.

At tage til lægen og vente der kan måske give smitte til andre, hvis du faktisk er syg.

Derfor er det bedst at kunne fastsætte temperaturen nogenlunde sikkert derhjemme, og det kan man jo gøre med en temperaturmåler.

Så er det lettere at sige, om der måske skulle være tale om sygdom, når man kan stadfæste temperaturen.

More articles