Et tandkrus skal gøre rent ofte – vitterligt!

//Et tandkrus skal gøre rent ofte – vitterligt!

Et tandkrus skal gøre rent ofte – vitterligt!

Det er sådan set uden betydning, om du husker at børste tænder længe og grundigt, eller du kun lige pjasker lidt vand på en tandbørste, som der kommer en omgang rundt i bøtten på dig, hvis begge slutresultater med tandbørsten ender i tandkruset.

Til at starte med er flotte tandkrus nemlig pæne at erhverve, og de kan se flotte ud længe på ydersiden, men det er en helt anden historie indvendigt, når man begynder at kigge grundigere efter.

Nu siger du måske med det samme, at du godt ved, der bliver lidt sjasket dernede i sådan et krus, men du husker nu altså at vaske tandbørsten ren for tandpasta efter brug, før du propper den i kruset – dette kan stadig gøre det ulækkert!

Ikke alene kan sådan en våd tandbørste lave aflejringer af kalk nede i kruset, men ofte er der også lidt snask tilbage fra brugt tandpasta, der ender dernede – og dermed også gammelt skidt fra mellem dine tænder, der samler sig dernede i længere tid ad gangen.

Sådan at vaske tandbørsten og lige ruske tandkruset med en omgang vand tæller heller ikke som rengøring, for du kan ende med bare at pjaske de ulækre sager endnu mere sammen dernede i kruset, så der bliver endnu mere at fjerne bagefter.

Du kan selvfølgelig forsøge at vaske den grundigt under vand med sæbe og videre, men vi har et endnu bedre forslag til dig:

Smid kruset i opvaskemaskinen, for her bliver der virkelig renset efter i hjørnerne, og bagefter er kruset helt varmt, så man er sikker på, at der ikke er vandrester tilbage – og ellers kan man lige tørre efter, hvis man har sin tvivl.

Ellers er en god løsning også, at man har mere end ét tandkrus, så man kan udskifte mellem disse, mens det ene får en god og grundig rengøring.

By | 2020-06-11T23:22:56+00:00 juni 11th, 2020|tandkrus|Kommentarer lukket til Et tandkrus skal gøre rent ofte – vitterligt!

About the Author: