Få ny emalje i dit badekar

//Få ny emalje i dit badekar

Få ny emalje i dit badekar

Er dit badeværelse forsynet med et gammelt og slidt badekar, som er præget af gullige kalk aflejringer og ridser i emaljen? Så har du sikkert overvejet at skille dig af med det. Men her skal du tænke på, at det er både hurtigere og billigere med en re-emaljering, som kan få dit badekar til at stråle som nyt.

Hvorfor skal jeg lade mit badekar re-emaljere?

Der er mange gode grunde til at beholde det gamle badekar, også selv om det er grimt og slidt. For det første er det langt fra nogen gratis omgang at skille sig af med et badekar. Hvis dit badekar er af den indbyggede slags, hvilket oftest er tilfældet, vil du skulle bryde hele soklen omkring badekarret ned.

Dernæst skal dit badekar bortskaffes – og hvis dette skal ske på forsvarlig og reglementeret vis, skal badekarret på genbrugspladsen. Dette betyder at du skal have en vogn med plads til et badekar, eller en bil med hænger træk og en trailer. Og er dit badekar placeret over stueplan, skal der være mindst to personer til at slæbe det ned ad trappen.

Dertil kommer at du skal udbedre skaderne efter fjernelse af dit badekar. Anskaffer du et nyt badekar – hvilket heller ikke er helt billigt – skal soklen mures op på ny. Og vælger du at anlægge en bruseniche, skal afløbet sandsynligvis flyttes førend denne kan mures op.

For det andet er et badekar høj på ønskelisten hos mange af de boligkøbere som henvender sig hos ejendomsmæglerne i disse dage. Flere og flere får øjnene op for de mange fordele ved en bolig med eget badekar. For børnefamilier giver et badekar en kæmpe fordel når de små skal bades eller store mængder tøj sættes i blød. Og for det yngre publikum er et badeværelse indeholdende et badekar lig med den perfekte ramme omkring hyggelige og billige spa oplevelser i eget hjem.

Du kan få et godt tilbud på emaljering af badekar på ny-emalje.dk

By | 2020-06-10T00:18:38+00:00 juni 10th, 2020|ny emalje badekar|Kommentarer lukket til Få ny emalje i dit badekar

About the Author: