Få smukke og lige tænder med Invisalign

//Få smukke og lige tænder med Invisalign

Få smukke og lige tænder med Invisalign

Skal dine tænder stå knivskarpt og snorlige som de gjorde i din spæde ungdom? Så er det værd at overveje et tandregulerings forløb.

Retning af tænder er nemlig ikke længere forbeholdt børn og unge. Da tænder kan flytte sig hele livet er det også muligt at flytte dem tilbage på plads igen. Og til dette formål er der kommet nye metoder og materialer på bordet.

Skal jeg have bøjle på igen?

Måske havde du tandbøjle mens du gik i skole, og tænker derfor med gru tilbage på den tid. Fordums tandbøjler var klodsede og grimme, og blev af samme grund kaldet for ”togskinner”.

At få rettet tænder var før i tiden lig med at skulle børste tænder efter hvert måltid fordi madrester uvægerligt satte sig fast i bøjlens metalliske dele. Disse var i øvrigt temmelig generende og gav ofte anledning til blister og sår i munden. Og så kunne det godt være rigtig svært at komme ordentligt i bund med tandbørstningen fordi bøjlen sad i vejen.

Nu om stunder kan du ved hjælp af moderne 3D computer teknologi få rettet dine tænder til perfektion. Dette sker ved anvendelse af tynde, lette og transparente plast skinner som er tilpasset din mund og dine tænder.

Med de såkaldte Invisalign skinner bliver dine tænder gradvist rykket på plads. Invisalign skinnerne er fremstillet med henblik på at blive skiftet ud en gang hver cirka 14 dag. Ind imellem skal du forbi tandlæge klinikken så din tandlæge kan konstatere om bøjlen virker efter hensigten, og om dine tænder rykker sig som de skal. Og efter alt fra et halvt år til to år er dine tænder atter smukke, lige og regelmæssige.

Hvis du ønsker at få foretaget en professionel behandling med Invisalign kan du med fordel kontakte klinikken You Smile I Smile – læs mere på https://yousmileismile.dk/ 

By | 2020-09-08T11:54:12+00:00 september 8th, 2020|invisalign|Kommentarer lukket til Få smukke og lige tænder med Invisalign

About the Author: