Find et lækkert Rocna anker til din båd

//Find et lækkert Rocna anker til din båd

Find et lækkert Rocna anker til din båd

Skal båden have nyt anker – og vil du gerne spare plads ombord? Så skal du investere i et smart Rocna anker.

Hvad er fordelen ved et Rocna anker?

Der er faktisk op til flere fordele forbundet ved at anvende et Rocna anker. Først og fremmest er der størrelsen. Rocna ankre fremstilles til fartøjer i alle størrelser fra 6 til 25 fod – og der findes nærmest et Rocna anker for hver størrelse båd der findes på denne skala. Det betyder at du kan finde et Rocna anker som passer præcis til størrelsen på din båd, hverken mere eller mindre. Du kan dermed spare plads om bord på din båd – især fordi du med et Rocna anker kun har brug for eet anker, og dermed også kun eet ankerspil.

Samtidig er et Rocna anker, som er fremstillet i rustfrit eller galvaniseret stål, utroligt let. Materialet giver heller ikke anledning til rust eller korrosion, og et Rocna anker kræver kun begrænset vedligeholdelse. Der er ingen løsdele på et Rocna anker, hvis konstruktion er strømlinet og enkel. Det betyder at der ikke er nogen potentielt svage dele på et Rocna anker som også kommer med livstids garanti mod skader.

Den unikke konstruktion giver dit Rocna anker den nyttige egenskab at det altid vender den rigtige vej når det trækkes hen over havets bund. Det betyder at ankeret hurtigere finder fæste, og på effektiv vis kan grave sig ned i såvel sand som koral bund. Dertil kommer at et Rocna anker besidder en ekstremt høj holdkraft som er kendt under betegnelsen SHHP, hvilket er en forkortelse for ”Super High Holding Power”. Du sikrer, med andre ord, at båden bliver hvor den skal og ikke driver til havs når du kaster anker med et Rocna anker.

Du kan finde dit nye anker i den online shop på baadbiksen.dk

By | 2020-09-28T09:00:47+00:00 september 28th, 2020|rocna anker|Kommentarer lukket til Find et lækkert Rocna anker til din båd

About the Author: