Firmajulegaver til de helt rigtige priser

//Firmajulegaver til de helt rigtige priser

Firmajulegaver til de helt rigtige priser

Skal medarbejderne i din virksomhed have en lækker julegave i år? Så er det på tide at komme i gang med at bestille.

Du kan lige så godt sætte gang i bestillingen af firmajulegaver i god tid inden jul. Årets afslutning byder sædvanligvis på en overvægt af administrativt tunge opgaver som for eksempel opgørelse af årets regnskab og årsluk samt afvikling af diverse julefrokoster, juletræs fester og receptioner.

Derfor er det en god idé at få overstået bøvlet med firma julegaverne – og der er mange fordele forbundet hermed. Du får mere tid til at vælge imellem de mange forskellige firmajulegaver samt få arrangeret logistikken omkring levering og opbevaring af disse. Og så kan udgiften til firmaets julegaver til medarbejdere og kunder også blive bogført med det samme.

Hvor finder jeg et godt udvalg af firmajulegaver til virksomheder?

Når du står for at skulle vælge firmaets julegaver til såvel medarbejdere som til interessenter er det en god idé at anvende en webshop som har specialiseret sig i firmajulegaver. Der er nemlig nogle skatte tekniske regler som skal overholdes i forbindelse med indkøb af firmajulegaver. En firmajulegaver må ikke overstige en vis værdi førend medarbejderen pludselig skal til at betale skat af denne.

Hvis du vælger at købe dine firmajulegaver gennem en online specialist i firmajulegaver så som for eksempel Julefabrikken kan du være sikker på at ingen af de i webshoppen præsenterede firmajulegaver overstiger denne værdi.

Til gengæld kan du vælge og vrage i et stort og velassorteret udvalg af firmajulegaver for en hver smag. Du kan vælge imellem spiselige og drikkelige firmajulegaver i form af eksempelvis gaveposer eller gaveæsker indeholdende kaffe, vin, øl, chokolade, lakrids og delikatesser. Eller du kan vælge designer gaver fra Georg Jensen, Södahl, Fiskars, Royal Copenhagen og mange flere.

Se det velassorterede udvalg af lækre firmajulegaver på julefabrikken.dk

By | 2020-08-27T07:33:03+00:00 august 27th, 2020|Firmajulegaver|Kommentarer lukket til Firmajulegaver til de helt rigtige priser

About the Author: