Forslag med tips og tricks til hvordan man bugserer en sovesofa ind i hjemmet

//Forslag med tips og tricks til hvordan man bugserer en sovesofa ind i hjemmet

Forslag med tips og tricks til hvordan man bugserer en sovesofa ind i hjemmet

Det meste optimale er selvfølgelig, at man køber sådan en sovesofa fra ny, så den som regel kommer i mindre dele, man skal samle, for på den måde er den lettere at få ind i ens hjem og det rum, hvor den skal stå i til slut.

Men omvendt er der jo også de mennesker, der hader at samle dele og derfor gerne gerne vil købe den brugt, så man måske blot lige skal dele den op i nogle små dele, inden man sender den ind i huset – hvis det overhovedet er muligt.

Dog gør det så besværet med at få den ind endnu større, så derfor hjælper vi dig lige på vej i denne artikel med, hvordan du lettest kan få en sovesofa ind i dit hus, uden du ødelægger hverken sovesofa eller andet i hjemmet (alt for meget).

For det er ganske bestemt ikke let, og det kræver muskler og hjælp, men helst ikke for meget.

Hjælp hinanden med at få sovesofaen ind

Som det første lægger I en plan for, hvad ruten er for, hvordan I får sovesofaen ind, når I først er kommet hjem med den; på den måde undgår I diskussioner undervejs.

Desuden skal en person dirigere og vejlede, mens de andre siger, hvordan det står til på de givne positioner, hvor de står med sofaen.

Man skal ikke være for mange mennesker, men man skal heller ikke være for få til at gøre det. Eventuelt kan man have en mand, der ikke bærer på sovesofaen, til at pege og guide de andre, der har travlt med at holde, bære og løfte sovesofaen.

Som hjælp kan man hægte døre af hængslerne og fjerne andre møbler og andet, man kan falde over, så ruten bliver så gnidningsfri som muligt.

Tag små skridt og “smid” ikke sovesofaen fra jer, når I er nået frem, så den eventuelt går i stykker ved faldet.

By | 2020-11-26T08:46:17+00:00 november 26th, 2020|sovesofa|Kommentarer lukket til Forslag med tips og tricks til hvordan man bugserer en sovesofa ind i hjemmet

About the Author: