Giv bilen et grundigt servicetjek, inden I kører på ferie!

28 February 2023
Camilla Sørensen

Planlægger du en udflugt med din campingvogn og din familie? Sørg for at give din bil et grundigt serviceeftersyn inden den lange rejse sydpå. Hvem ønsker trods alt at sidde fast midt i ingenting med et upålideligt køretøj?

 

Find et godt værksted til din bil

For at være sikker på vejen og undgå dyre reparationer eller nedbrud kan det betale sig at finde et værksted, der er det helt rigtige. Leder du efter værksted i Tune? Så skal du bare kigge efter et velrenommeret firma, der kan hjælpe dig med alle de ting, der skal tjekkes, inden man kører syd på – nemlig: bremser, affjedring, dæk, motorolie og filtre.

 

Fordele ved et serviceeftersyn på værksted

Tag på sommerferie med ro i sindet, fordi du ved, at din bil er blevet tjekket af erfarne mekanikere. Et serviceeftersyn på værksted vil også bidrage til at forlænge din bils levetid og kan endda spare dig penge i det lange løb – både på brændstoføkonomien og ved at undgå dyre reparationer senere hen.

 

Værksted

 

Gør dig klar til vejen forude!

Med et værkstedsservicetjek er du klar til at tage sikkert og selvsikkert på alle veje – fra blæsende bjergpas til flade motorveje. Så gør dig klar til noget sjov denne sommer, og giv din bil et grundigt værkstedsservicetjek, inden du tager af sted. Det kan være det bedste, du kan gøre for dig selv og din familie.

 

Skal campingvognen også tjekkes?

Ja, glem ikke at tjekke campingvognens tilstand, før du tager af sted – sørg for, at den er køreklar, i god stand og velholdt. Et værksted i Tune kan også yde en komplet service for campingvogne – herunder kontrol af bremser, affjedring, dæk og meget mere.

 

God ferie!

Tilbage er der vist kun at sige; gør dig klar til en sjov sommer med din familie ved at give din bil og andre køretøjer det service, de har brug for.

More articles