Lær Reiki – for bedre healing

//Lær Reiki – for bedre healing

Lær Reiki – for bedre healing

Føler du dig ofte udbrændt i dit arbejde med andre mennesker, og er det som om du ikke kan genoprette den tabte energi? Så kan det sagtens være fordi du bruger din energi forkert. Og i så tilfælde vil du kunne have stor glæde af at lære Reiki healing.

Hvorfor lære Reiki healing?

Når man arbejder med mennesker – hvad end det er som healer eller i egenskab af kropsbehandler, massør, zoneterapeut eller lignende – vil man uvægerligt komme i berøring med klientens eller patientens energi felter. Det kan være vanskeligt at undgå en udveksling af energi hvilket kan være skadeligt for begge parter.

Mange behandlere beretter om følgevirkninger af fænomenet transfer, hvor de har optaget dårlig energi fra klienter eller patienter. Samtidig kan det slide utroligt meget på éns egen energi hvis det er den man bruger i forbindelse med eksempelvis healing. Derfor er det vigtigt for det første at lære at beskytte sig selv, for det andet at kunne gøre brug af universets uudtømmelige kilde til energi. Og alt dette kan du lære på et kursus i Reiki healing.

Hvad er fordelene ved at lære Reiki healing?

Når du tilmelder dig et kursus i Reiki healing vil du som noget af det første gennemgå det der kaldes en indvielse. Når du er Reiki indviet vil du være beskyttet mod transfer af energi, og samtidig kunne gøre brug af den universelle energi i forbindelse med healing.

Du vil, med andre ord, i højere grad kunne fungere som kanal for universets helende energier frem for at skulle gøre brug af dine egne. Når du således kanaliserer universel energi vil du ikke mærke samme udbrændthed – og du vil ikke kunne optage dine patienters eller klienters ubalancer.

Lær Reiki i Jylland

Du kan altid kontakte Christo Blaak (Padam) for mere information om Reiki uddannelsen på christo.dk

By | 2020-08-05T10:15:29+00:00 august 5th, 2020|lær reiki|Kommentarer lukket til Lær Reiki – for bedre healing

About the Author: