Loftlamper – til rum hvor du skal bruge overblik

06 March 2023
Astrid Pedersen

editorial

Ønsker du dit kælderrum, din entré, dit køkken, hobbyrummet eller måske børneværelset oplys af et behageligt og ensartet lys, som gør såvel rengøring som arbejde lettere – så bør du vælge en designer loftlampe af høj kvalitet. En loftlampe er nemlig ikke blot en loftlampe. Der er rigtig stor forskel på kvaliteten i såvel materialer som formgivning, alt efter om du vælger at købe en billig, generisk model, eller om du vælger at investere i en loftlampe fra et anerkendt og velanset designhus. De kendte lampe producenter har nemlig det til fælles, at de ikke går på kompromis med hverken de materialer, lampen udformes af, eller det design, som lægger grunden til såvel lampens udseende som kvaliteten af det lys, den udsender.

Mange af de større og mere veletablerede producenter, for eksempel Gubi, Flos, Lumen Center Italia og mange andre, har valg at alliere sig med dygtige designere. En designer med speciale inden for lampe design ved præcis, hvordan materialerne reagerer og hvordan lyset fra moderne lyskilder brydes, så de har alle forudsætninger for at skabe det mest bløde og behagelige lysskær.

Designer loftlamper – når du heller ikke ønsker at gå på kompromis

En god designer loftlampe er en investering i din bolig, på samme måde som et lækkert designer møbel er det. En loftlampe i høj kvalitet kan du have glæde af i mange år – og du vil ikke blive irriteret over, om den blænder dig, eller ikke leverer tilstrækkeligt med lys. Og så er en loftlampe fra et godt brand altid pænere at kigge på, end en ordinær loftlampe. Du kan finde loftlamper og andre lampetyper fra kendte design huse så som FontanaArte, Foscarini, Frama, Grupa Products, Muuto, NEW WORKS, nicolaj bo, Normann Copenhagen, Northern Lighting, Serge Mouille, Studio Italia Design, Svalen, Tala og Tom Dixon i den online shop på https://andlight.dk/shop/loftlamper-177c1.html 

More articles