Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – hvilken streaming tjeneste er bedst?

//Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – hvilken streaming tjeneste er bedst?

Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – hvilken streaming tjeneste er bedst?

Igennem de seneste år er flere og flere streaming tjenester opstået – og langt de fleste af dem holder en super høj kvalitet. Dette skyldes at konkurrencen derude er hård.

De fleste kunder vil helst skulle nøjes med én streaming tjeneste, og kigger derfor på de streaming tjenester hvor de kan få mest værdi for pengene. Derfor konkurrerer streaming tjenster især på parametre så som succesfulde egenproduktioner. Biograffilm og tv serier fra andre selskaber skal nemlig indkøbes – og her kan det godt være vanskeligt at konkurrere, idet den enkelte streaming tjeneste ikke kan opnå monopol herpå.

Andre konkurrence parametre er brugergrænseflade og den gode bruger oplevelse, samt muligheden for at bruge streaming tjenesten på andre platforme. Viaplay og More, som er udbudt af henholdsvis Viasat og Discovery Channel, indgår i disse udbyderes kanalpakker – og her får du samtidig mulighed for at se tv kanalerne i dit abonnement i de tilhørende apps.

Netflix og HBO tilbyder til gengæld egenproduceret indhold i langt større målestok, med serier som Game Of Thrones og Orange Is The New Black som flagskibe. Prismæssigt ligger de enkelte streaming tjenester ikke så langt fra hinanden, så det er i høj grad et spørgsmål om smag og behag hvilken tjeneste du vælger.

Børnevenligt indhold på Viaplay og Netflix

Er du en del af en familie med småfolk i huset, kan der være mange fordele ved at vælge enten Viaplay eller Netflix som din streaming tjeneste. Begge tjenester byder nemlig hver især på et omfattende og varieret børne og familie univers – så her er lagt op til mange timers underholdning for store og små.

En anden super vigtig feature ved Viaplay er de mange sports udsendelser, som du kan nyde hvis du køber den store Viaplay pakke. Du kan læse mere om Viaplay, HBO, Cmore og Netflix på techglad.dk

 

By | 2020-05-24T23:20:31+00:00 maj 24th, 2020|Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay|Kommentarer lukket til Netflix, HBO Nordic, C More, Viaplay – hvilken streaming tjeneste er bedst?

About the Author: