Saftige bøffer og lækekrt tilbehør på restaurant i Ringsted

06 January 2019
Astrid Pedersen

editorial

Når man bor langt fra en større by, kan det got være vanskeligt at finde en restaurant af høj kvalitet. Dette er især irriterende, hvis man gerne vil gøre lidt ekstra for dem, man holder af, og invitere dem ud at spise et sted, hvor kvaliteten er i top. Bor du i Ringsted eller nærmeste omegn, vil du sandsynligvis planlægge en tur til Roskilde eller måske endda København, når den udkårne skal forkæles med en lækker middag, eller herreklubben skal have røde bøffer.

Men det behøver du faktisk slet ikke. På Ferdinands Bøfhus finder du såvel smørrebrød og brunch buffet som lækre steaks og et velassorteret udvalg af frokostretter – det hele i særdeles høj standard, og mindst lige så lækkert, som du vil kunne finde det i de større byer.

Møre bøffer af bedste kvalitet på Ferdinands Bøfhus

Ferdinands Bøfhus excellerer i særdeleshed i de møre bøffer fra de bedste udskæringer på det fineste kødkvæg. På Ferdinands Bøfhus’ aftenkort finder du alle de kendte bøf-typer: Ribeye, entrecote, striploin, mørbrad og planke. Du kan vælge imellem bøffer fra amerikansk majsfodret kvæg af typen Greater Omaha, krogmodnet i op til tredive dage for den optimale smag, og udskæringer fra kornfodret kødkvæg fra enten Danmark eller Uruguay.

Alle bøffer fra Ferdinands Bøfhus serveres med tilbehør efter eget valg. Du kan vælge imellem den velassorterede salat bar som tilbehør, eller du kan vælge garniture i form af friterede løgringe, grillede asparges eller blandede friske grøntsager i wok. Dertil kan du vælge imellem forskellige tilberedninger af kartofler, for eksempel de traditionelle pommes frites, håndskårne fritter, Rösti eller dagens kartoffel. Og så kan du selvfølgelig vælge en sauce, hvidløgsmør eller kryddersmør til din bøf. Alle saucer fra Ferdinands Bøfhus er selvfølgelig hjemmelavede fra bunden, hvad end det drejer sig om bearnaise-, rødvins-, whisky-, flødetomat- og pebersauce.

Se alle de lækre bøffer med tilbehør på https://ferdinands.dk/ 

More articles