Sådan vælger du din næste Maanesten ring

31 January 2021
Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du også elsker at gå med ringe til hverdag, så har du måske altid et ekstra øje til smykkeafdelingen, når du er ude at shoppe. Det er der heller ikke noget til, da ringen uden tvivl er utrolig flotte at have på, og så er de med til at tiltrække mere opmærksomhed til dine hænder, samtidig med at det pifter dit outfit op. 

Hvis ikke du allerede har en Maanesten ring, så bør du i den grad overveje det. Her har du nemlig de bedste muligheder for at finde unikke smykker. Spørgsmålet er bare, hvordan du skal vælge mellem de mange ringe, du kan købe herfra. 

Sådan kan du vælge din Maanesten ring

Først og fremmest så har Maanesten et bredt udvalg af diverse ringe. For at tage det fra en start, så finder du både ringe i guld og sølv. Hvis du har en særlig præference ift. en af disse ting, så kan det indsnævre din søgning en smule. 

En anden ting du kan forholde dig til, når du skal købe en Maanesten ring er, hvor meget den skal fylde på din finger. Du finder nemlig både de mere enkle og tynde designs, men omvendt finder du også ringe, som har en del mere fylde.

En tredje ting du kan overveje er, om din kommende ring skal matche med en, du allerede har. Der er nemlig ingen hindring for, at du ikke kan gå med mange forskellige ringe – og endda i forskellige materialer. Valget er helt op til dig, og du kan mikse dem fuldstændig, som du vil. 

En fjerde ting der selvfølgelig også har noget at sige er, hvad prisen for din ring bliver. Du kan dog finde ringe i mange forskellige prisklasser. Det burde derfor også være muligt at finde noget, der passer til din pengepung.

More articles