Find brygudstyr til dit hjemmebryggeri online

//Find brygudstyr til dit hjemmebryggeri online

Find brygudstyr til dit hjemmebryggeri online

Overvejer du at tage springet og blive din egen brygmester? Så har du brug for det rette udstyr. Dette behøver og ikke at betyde, at du skal ud og bruge i titusindvis af kroner på udstyr til ølbrygning – i hvert fald ikke lige med det samme. Du kan lige så godt starte i det små, og investere i det, der kaldes en Brew Box.

Brew Box og Starter Box – de ideelle redskaber til nybegynderen

En Brew Box indeholder alt hvad du skal bruge for at komme godt i gang med ølbrygning, minus helt almindelige husgeråd så som gryder, kasseroller, dørslag, si og grydeske. Er du således selv i besiddelse af disse ting, er en Brew Box ideel som dit første ”bryganlæg”.

En Brew Box indeholder en fem liters gærtank med taphane, et gærrør med tylle, et målebæger og en vægtfyldemåler, et termometer samt otte patentprop flasker med tilhørende patent propper. Med en Brew Box kan du formedelst få hundrede kroner komme sikkert ud over rampen med ølbrygning i dit eget hjem – og får du smag for denne hobby, kan du investere i den smarte Starter Box fra Hjemmebryggeren.dk.

Med en Starter Box, som indeholder to gærtanke, hævert med pumpe og flaskefylder, vægtfyldemåler, måleglas og termometer samt kapselpåsætter og kapsler kan du med en såkaldt All Grain Kit komme rigtig godt fra start med ølbrygning. En All Grain Kit indeholder alle de nødvendige ingredienser til brygning af øl, her under malt, byg, humle, krydderier, gær og sukker.

Hverken Brew Box, Starter Box eller All Grain Kit koster det helt store i anskaffelse. Og skulle du senere gå hen og blive helt bidt af din nye hobby, eller ønske lidt mere selvbestemmelse over udfaldet, kan du med fordel investere i et semi professionelt bryganlæg.

Hos Hjemmebryggeren.dk finder du bryganlæg fra det anerkendte brand Brewster beacon – se dem alle på https://www.hjemmebryggeren.dk/brygudstyr 

By | 2020-06-09T23:54:53+00:00 juni 9th, 2020|brygudstyr|Kommentarer lukket til Find brygudstyr til dit hjemmebryggeri online

About the Author: