Frisør på Østerbro – Vores mål er din tilfredshed

//Frisør på Østerbro – Vores mål er din tilfredshed

Frisør på Østerbro – Vores mål er din tilfredshed

Vi ønsker at assistere personer af alle køn, aldre og stilarter, til at udstråle selvtillid. Hvordan vi har det med vores ydre, kan ses og føles, i vores fremtoning og den måde vi præsenterer os selv. Derfor er det vigtigt ikke at glemme, at tage sig af sig selv og til at nyde de små ting i livet, som eksempelvis en tur til frisøren.

Der er ikke meget som kan måle sig med følelsen, når man lige træder ud af salonen. Man føler sig frisk, stylet og klar til at erobre verden og lige præcis dette, er vores mål. Vi vil gerne give vores bidrag, til at du kan føle dig godt tilpas i dig selv. Vores hår har stor betydning for vores personlige fremtræden, derfor er det også en af de detaljer, som gør at vi føler os glade og selvsikre, når vi ved at dette er på plads. 

Frisørsalon på Østerbro; professionelle og erfarne

Med mange års erfaring, fortsætter vi stadig vores professionelle udvikling. Vi deltager derfor ofte i kurser, for at være på forkant med nye trends og teknikker, inden for vores fag. Dette gør vi, for altid at kunne tilbyde dig den bedste service og sikre din tilfredshed, hver eneste gang du forlader vores salon. De services vi kan tilbyde dig, inkluderer bl.a: 

• Dameklip/Herreklip – Inkl. vask, hovedbundsmassage, føntørring og styling 
• Farve/Toning – Inkl. klip og føntørring 
• Balayage – Specialteknik til farvning 
• Opsætninger – Til eks. specielle begivenheder eller brudeopsætninger
• Maskinklip – Inkl. barbering af nakke, studsning af øjenbryn og hårvask efter trimning
• Trimning af skæg 

Dette er blot en kort beskrivelse, af nogle af de forskellige behandlinger vi har mulighed for at tilbyde dig. Ønsker du råd og vejledning omkring produkter, skift af farve eller frisure, så er du mere end velkommen til at henvende dig i butikken, for at få professionel sparring omkring dette. 

Ønsker du at se mere omkring dine muligheder, for forskønnelse af dit hår? Så kan du med fordel gå ind på salon-hair-beauty.dk’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information og inspiration til dette: https://www.salon-hair-beauty.dk/ 

By | 2020-08-10T11:10:42+00:00 august 10th, 2020|frisør østerbro|Kommentarer lukket til Frisør på Østerbro – Vores mål er din tilfredshed

About the Author: