Køb brugt bil – det betaler sig

//Køb brugt bil – det betaler sig

Køb brugt bil – det betaler sig

Er du i markedet efter en ny bil? Så bør du overveje om du ikke bør købe den brugt.

Skal jeg købe brugt eller ny bil?

Der er både fordele og ulemper ved at købe henholdsvis en brug eller en ny bil. Den umiddelbart største fordel ved at købe ny bil er selvfølgelig at du kan være rimelig sikker på en lang levetid for bilen. Desuden vil bilen være behæftet med fabriksgaranti, som holder i flere år – og hvis du sørger for at få bilen til regelmæssig service, kan du forlænge denne garanti.

Samtidig er der noget utroligt rart ved at sætte sig ind i en spritny bil, mærke duften af jomfrueligt indtræk og glæde sig over de nyeste elektroniske features i det top moderne ekstra udstyr. Men denne glæde kan hurtigt blive overskygget af ærgrelsen over det enorme værditab en ny bil lider i løbet af sine første leveår, mest på grund af de tårnhøje skatter og afgifter som pålægges prisen på nye biler af den danske stat.

Du bør kunne retfærdiggøre købet af ny bil ud fra andet end spændingen ved at eje en sådan. Det kan for eksempel være at du skal tilbagelægge store afstande hver dag i forbindelse med dit job. Ellers kan du faktisk lige så godt investere i en brugt bil af nyere dato – for en brøkdel af bilens nypris.

Her vil du kunne få rigtig meget bil for pengene uden at skulle bekymre dig om værditabet. Køber du en brugt bil med måske tre år på bagen, har den allerede smidt størstedelen af sin nyværdi. Dette betyder, at du kan få bilen meget billigere end hvis du købte den fra ny – og måske endda sælge den efter et par år uden noget nævneværdigt tab.

Du kan læse mere om fordele og ulemper ved at købe brugt eller ny bil på fartglæde.dk

By | 2020-05-25T16:00:19+00:00 maj 25th, 2020|brugt bil|Kommentarer lukket til Køb brugt bil – det betaler sig

About the Author: