Timevis af leg for de små i egen sandkasse

//Timevis af leg for de små i egen sandkasse

Timevis af leg for de små i egen sandkasse

Ønsker du at dine børn kan lege trygt og sikkert hjemme i familiens egen have. Så er det oplagt at bygge en lille legeplads til dem. Og til en sådan hører selvfølgelig en hyggelig sandkasse til de mindste.

Hvordan bygger jeg en sandkasse til haven?

Blandt alle de forskellige lege redskaber som findes til haven er sandkassen nok det der er nemmest selv at bygge. Hvis du er lidt ferm med en hammer og en sav er det ingen sag for dig selv at bygge en sandkasse som passer perfekt til din have. Der findes utallige tegninger og anvisninger til downloads på internettet, og du kan altid finde en god instruktionsvideo som trin for trin beskriver design og konstruktion af den perfekte sandkasse.

Du kan købe alle redskaber og materialer i det lokale byggemarked hvor du også finder det nødvendige værktøj. Du bør dog være opmærksom på at det træværk du vælger skal holde en vis kvalitet, og ikke må være tryk imprægneret. Brædderne til sandkassens sider og bund skal kunne holde til vind og vejr, således at det ikke gå i forrådnelse når der trænger fugt ind.

Du bør forsyne sandkassens bund med en membran som holde fugt fra jorden ude fra sandkassen, og som forhindrer børnene i at komme i kontakt med jorden når de graver dybt i sandkassen. Din sandkasse skal der ud over udstyres med et låg til overdækning når sandkassen ikke er i brug. På den måde sikrer du at sandet ikke bliver ødelagt af regn, og at diverse dyr ikke bruger den som toilet. Og så bør du selvfølgelig kun bruge rigtigt sandkasse sand i din sandkasse.

Du skal sørge for at placere sandkassen et sted hvor der er mulighed for afskærmning i de varme timer midt på dagen. Du kan få flere tips og tricks til opførelse af sandkasse på https://husblog.dk/guide-saadan-laver-du-den-rigtige-sandkasse-til-dit-barn/ 

By | 2020-12-27T15:25:13+00:00 december 27th, 2020|Sandkasse|Kommentarer lukket til Timevis af leg for de små i egen sandkasse

About the Author: